ID-Bricka Katt & Hund

5 out of 5 baserat på 1 kunders betyg
(1 kundomdöme)

229 kr

ID-Bricka för Katt & Hund är em rund ID-bricka av aluminium i 32 mm diameter. Brickan graveras förslagsvis med namn och telefonnummer till husse och/eller matte för den som hittar ditt älskade husdjur enkelt skall kunna få kontakt med ägaren.

Designa din produkt

ID-Bricka för Katt & Hund är em rund ID-bricka av aluminium i 32 mm diameter. Finns i 3 olika färger – svart, röd och blå – och levereras med en monterad nyckelring. Brickan graveras förslagsvis med namn och telefonnummer till husse och/eller matte för den som hittar ditt älskade husdjur enkelt skall kunna få kontakt med ägaren.

I vårt designverktyg skapar du enkelt och lekfullt text och motiv på produkten. Se den växa fram och få en uppfattning om hur din beställning kommer att se ut när den kommer levererad från oss.

Produktfakta:
Artikelnr: 30601, 30602, 30603
Ø: 32 mm
Material: Aluminium
Gravyrmetod: Lasergravyr – Vit etsad gravyr
Färg på brickan: Svart, röd eller blå
Färg på gravyren: Vit

Alla våra skyltar, brickor och nyckelringar håller högsta kvalité och graveras med hög precision och noggrannhet. Om du har egna önskemål på hur din nyckelbricka ska se ut, tveka inte på att kontakta oss. Vi har stort lager av skyltmaterial i mässing, rostfritt stål, aluminium och plast och kan på så sätt täcka dom flesta behov, krav och önskemål vad gäller graverade skyltar.

Vikt 50 g
Dimensioner 1,02 × 32 × 32 mm
Färg

Svart, Röd, Blå

Varumärke

Gravyrbutiken

Kundomdöme

Betyg 5 av 5 stjärnor
1 omdöme
4 stjärnor 0 0 %
3 stjärnor 0 0 %
2 stjärnor 0 0 %
1 stjärna 0 0 %

1 review for ID-Bricka Katt & Hund

Lägg till ett omdöme

Använd en av de tillåtna filtyperna: jpg,png.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.