ID-Bricka Hjärta

229 kr

ID-Bricka för Katt & Hund i form av ett hjärta av färgad aluminium. Finns i 2 olika färger – röd och blå – och levereras med en monterad nyckelring. Brickan kan graveras med namn, telefonnummer till husse och/eller matte

ID-Bricka för Katt & Hund i form av ett hjärta av färgad aluminium. Finns i 2 olika färger – röd och blå – och levereras med en monterad nyckelring. Måtten är 32×35 mm. Brickan kan graveras med namn, telefonnummer till husse och/eller matte eller annat valfritt motiv. Allt för att den som hittar ditt älskade husdjur enkelt skall kunna få kontakt med ägaren. Passar både hund, katt och andra husdjur.

I vårt designverktyg skapar du enkelt och lekfullt text och motiv på produkten. Se den växa fram och få en uppfattning om hur din beställning kommer att se ut när den kommer levererad från oss.

Produktfakta:
Artikelnr: 30607, 30608
Länd: 32 mm
Bredd: 35 mm
Material: Aluminium
Gravyrmetod: Lasergravyr – Vit etsad gravyr
Färg på brickan: Röd eller blå
Färg på gravyr: Vit

Alla våra skyltar, brickor och nyckelringar håller högsta kvalité och graveras med hög precision och noggrannhet. Om du har egna önskemål på hur din nyckelbricka ska se ut, tveka inte på att kontakta oss. Vi har stort lager av skyltmaterial i mässing, rostfritt stål, aluminium och plast och kan på så sätt täcka dom flesta behov, krav och önskemål vad gäller graverade skyltar.

Vikt 50 g
Dimensioner 1,02 × 32 × 35 mm
Färg

Röd, Blå

Varumärke

Gravyrbutiken

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)