Hängsmycke Rund Silver Liten

449 kr

Ett vackert namnsmycke som med en personlig textgravyr verkligen sticker ut. 18 mm i ytterdiameter. Graveras ex.vis med din älskades, eller dina barns namn.

Slut i lager

Vill du bli meddelad när varan åter kommer in på vårt lager?

Hängsmycke Rund Silver Liten är ett vackert namnsmycke i Sterling Silver 925 av mycket hög finish och kvalité. Med en ytterdiameter på 18 mm är detta ett liten nätt stycke. Vill du ha en större ring finns Hängsmycket Rund Stor att välja på. Vi graverar din personliga text i smycket och gör det verkligen till en gåva som sticker ut. Välj till ett passande halsband som du hittar i kategorin med samma namn.

Det här vackra smycket passar både mor och far, syster och bror och är den perfekta gåvan till morsdag, farsdag, födelsedagen eller som julklapp.

Efter det att vi har graverat din text eller ditt motiv, har du en personlig produkt som sticker ut från mängden. En perfekt present att ge bort – eller varför inte till dig själv. Uppskattad gåva till den som fyller år, pappa på fars dag eller kompisen. Ja, i stort sett alla uppskattar en personlig gåva som ges med eftertanke.

Produktfakta:
Artikelnr: 12102
Utv. diameter: 18 mm
Inv. diameter
: 10 mm
Tjocklek: 3 mm
Material: 925 Sterling Silver
Gravyrmetod: Ristad gravyr

Vikt 6 g
Dimensioner 18 × 18 × 3 mm

Frågor och svar

Det finns inga frågor ännu. Bli den förste att ställa en fråga om denna produkt.

Sänd mig en notering för varje nytt svar.