Hängskylt Plast

79,90 kr139 kr

Hängskyltar i plast används i många sammanhang och hos oss kan du förverkliga vilket utseende du än önskar. Priset är angivet per mm².

Hängskyltar i plast används i många sammanhang och hos oss kan du förverkliga vilket utseende du än önskar. Vi gör dagligen speciallösningar men den mest köpta är den här raka modellen med en ögla för upphängning. Finns i nio (9) olika färgkombinationer så du bör säkert hitta någon som passar. Om inte, tveka inte att kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig.

Viktigt: Observera att storlekens mått som du anger är inklusive öglans mått. Det är alltså totala höjden på skylten du skall ange.

Produktfakta:
Artikelnr: 30801
Storlek: Du bestämmer dina egna mått
Material: Plats – Standard
Tjocklek: 1,6 mm
Färger: Flera olika färger
Gravyrmetod: Lasergravyr – Färgen på texten varierar beroende vald bottenfärg på materialet.
Gravyrdjup: 0,1 mm

Alla våra hängskyltar håller högsta kvalité och graveras med hög precision och noggrannhet. Om du har egna önskemål på hur din hängskylt ska se ut, tveka inte på att kontakta oss. Du kanske vill ha en viss form eller ett visst material på dina skyltar.

Vi har stort lager av skyltmaterial i mässing, rostfritt stål, aluminium och plast och kan på så sätt täcka dom flesta behov, krav och önskemål vad gäller graverade skyltar.

Dimensioner N/A
Material

Plast standard

Färg

Svart/guld, Blå/vit, Röd/vit, Gul/svart, Guld/svart, Silver/svart, Svart/vit, Grön/vit, Vit/svart

Tjocklek

1,6 mm

Varumärke

Gravyrbutiken

Gravyrmetod

Fräst gravyr, Lasergravyr

Storlek

100×65 mm, 60×40 mm, 80×50 mm

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)