Grillpinne Trä

279 kr

Denna grillpinne i trä och rostfritt är en praktisk och smart liten sak. Ja, ihopfälld tar den knappa 20 cm i anspråk men när du startat elden är det dags att fälla ut härligheten.

Slut i lager

Vill du bli meddelad när varan åter kommer in på vårt lager?

Denna grillpinne i trä och rostfritt är en praktisk och smart liten sak. Ja, ihopfälld tar den knappa 20 cm i anspråk men när du startat elden är det dags att fälla ut härligheten. 80 cm håller dig på behörigt avstånd från flammorna allt medan korven tillreds över öppen låga. Gaffel med hullingar, som håller korven på plats, och en lädersnodd så att du kan hålla grillgaffeln på plats när du inte använder den.

Gaffeln fälls alltså ut med en teleskopsdel. Grillpinnen kommer levererad med ett Cordura©-hölster med kardborrelock och möjlighet att fästa det i bältet. Jag ni ser själva: “Det är mycket på ett spett” – som man brukar säga.

Efter det att vi har graverat din text eller ditt motiv, har du en personlig produkt som sticker ut från mängden. En perfekt present att ge bort – eller varför inte till dig själv. Uppskattad gåva till den som fyller år, pappa på farsdag, studenten, mamma eller kompisen. Ja, i stort sett alla uppskattar en personlig gåva som ges med eftertanke.

Skapa utseendet och designa din helt egna, unika produkt i vår designskapare genom att klicka på knappen “Skapa din design”. Du kan skriva din egna text.

Produktfakta:
Artikelnr: 11601
Längd ihopskjuten: 185 mm
Längd utdragen: 800 mm
Material: Trä och Rostfritt
Tål maskindisk: Nej
Gravyrmetod: Lasergravyr – Svart/brun etsad gravyr

Vikt 99 g
Dimensioner 800 mm
Varumärke

Rough Nature

Frågor och svar

  Varför kan jag inte skapa ett motiv för denna produkt?
 1. 0 röster
  Q Varför kan jag inte skapa ett motiv för denna produkt? Svara nu
  Asked by oskar.smedmark on 2021-01-31 09:22
  Svar från Gravyrbutiken

  Hej,

  Det har skett en miss på just denna produkten men nu skall du kunna anpassa med egen design igen. Återkom gärna om du skulle stöta på ytterligare hinder.

  Med vänlig hälsning,
  Gravyrbutiken,  Tony

Sänd mig en notering för varje nytt svar.