Visar alla 5 resultat

Ventilbrickor

Graverade brickor för permanent & tydlig uppmärkning

GravyrButiken tillverkar och säljer ventilbricka med gravyr i plast, aluminium och rostfritt, för enkel och tydlig uppmärkning. Exempelvis märker du rör, kranar och ventiler med brickorna.

Då det även finns andra användningsområden då man vill märka upp saker. Men vi lämnar det upp till dig att komma på flera områden då ventilbrickorna passar in.

Vi specialtillverkar även brickor om du har specifika önskemål. Kontakta oss så diskuterar vi fram en lösning för just dina behov.

För att enkelt hänga upp ventilbricka med gravyr används S-krok eller kulkedja, som du självklart köper hos oss i vår webbutik.

Vi använder oss av fräsning som gravyrmetod då vi graverar dessa brickor, vilket innebär att du får en permanent och mycket tålig gravyr.

Köp dina ventilbrickor redan idag, eftersom vi har en grym kvalité, schyssta priser och snabba leveranser. Dra även fördel av våra volymrabatter vid köp av fler antal av samma vara.

Hängskylt

Kulkedja 115

19,90 kr
9,90 kr
9,90 kr

Skyltar & Brickor

Ventilbricka Aluminium

24 kr25 kr

Ventilbricka

Ventilbricka Plast

19 kr24 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.