1 produkt

Tavelskyltar

Graverade skyltar till tavlor

Med graverad tavelskylt till dina tavlor, plaketter, presentaskar, troféer etc. höjs utseendet på dina tavlor och känslan blir mer exklusiv.

Du beställer enkelt skyltarna i fler olika storlekar och vi fräser ned gravyrtexten i materialet med ett vackert och bestående resultat.

Om du önskar fyller vi den graverade texten med svart färg vilket ger extra bra kontrast och synlighet. För enkel montering tillverkar vi skyltarna med 2 st. skruvhål.

Gör som tusentals andra kunder och förhöj värdet och utseendet på din tavla med en graverad tavelskylt.

Köp dina tavelskyltar redan idag. Eftersom vi har en grym kvalité, schyssta priser och snabba leveranser, är vi säkra på att du blir nöjd med din beställning. Dra även fördel av våra volymrabatter vid köp av fler antal av samma vara.

Hästskyltar

Tavelskylt Mässing

5 utav 5
159 kr189 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.