1 produkt

Taktila Skyltar

Skyltar med punktskrift och taktil text

Vi tillverkar och säljer taktila skyltar med upphöjda symboler, texter och punktskrift, som både seende och synskadade personer kan läsa. Vi tillverkar dessa skyltar  i plast och finns i en mängd olika färger. Har ni egna eller speciella önskemål vad gäller symboler, storlek och färger på era punktskriftsskyltar som ni inte kan skapa här, kontakta oss så hjälper vi er att ta fram det ni söker.

En taktil skylt ska sitta med god kontrast mellan skylten och bakgrunden/väggen, det är därför viktigt att placera en ljus skylt mot en mörk vägg och vice versa. Ytterligare regler om monteringsanvisningar hittar du inne på vald produkt.

Köp dina taktila skyltar redan idag, eftersom vi har en grym kvalité, schyssta priser och snabba leveranser. Dra även fördel av våra volymrabatter vid köp av fler antal av samma vara.

9.999 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.