1 produkt

Skyltsystem

Skyltsystem till våningsregister, fastighetsregister till trapphus och kontor

Vi tillverkar och säljer, skyltsystem, våningsregister, fastighetsregister med graverade skyltar. Skyltsystemen är exempelvis lämpliga för tydlig uppmärkning av kontor, trapphus, lägenheter, bostäder, företagsentréer, skolor, sjukhus, flygplatser, hotell m.m.

Fördelen med att använda dessa system med ramar istället för skyltar som du fäster direkt på väggen, är att du kan byta ut skyltarna vid behov och du får ett mycket exklusiv uppmärkning. Skyltarna graverar vi oftast i plast, och du som kund väljer mellan en stor mängd färger på bakgrund och gravyrer.

Köp dina vånings- och fastighetsregister redan idag, eftersom vi har en grym kvalité, schyssta priser och snabba leveranser, är vi en stabil partner. Dra även fördel av våra volymrabatter vid köp av fler antal av samma vara.

Skyltsystem

Skyltsystem

9.999 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.