Visar alla 4 resultat

Nyckelbricka

Graverad bricka för tydlig uppmärkning av dina nycklar

En nyckelbricka med gravyr är en unik och rolig produkt att ge bort som present eller till dig själv. Märk upp dina nycklar med dessa exklusiva nyckelringar i borstad & lackad mässing, eloxerad aluminium eller plast.

Du väljer själv utformning på din bricka och färg på gravyren. Passar exempelvis bra till bilnyckeln, husnyckeln, rumsnyckeln eller förrådsnyckeln. Vi levererar alla nyckelbrickor med monterad nyckelring.

Köp din nyckelbricka med gravyr redan idag. Eftersom vi har en grym kvalité, schyssta priser och snabba leveranser blir en affär med oss alltid bra. Dra även fördel av våra volymrabatter vid köp av fler antal av samma vara.

199 kr
229 kr
219 kr

Nyckelbricka

Nyckelbricka Plast

149 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.