Visar alla 11 resultat

Namnskyltar

Bröstskyltar till jackor, tröjor, bussaronger m.m.

GravyrButiken tillverkar och säljer namnskylt med gravyr i en mängd olika material och utformningar. En namnskylt är ett bra sätt att skapa en känsla av personlig relation mellan dig och ex. vis vårdtagaren.

Det finns många sammanhang där dessa bröstskyltar med namn passar och vi tillverkar dom i många olika färger, former och storlekar.

Populära varianter är skyltar för undersköterskor, sjuksköterskor, tandsköterskor, hotellpersonal, butikspersonal. Eftersom namnbrickor används på kläder fäster du enkelt dessa med hjälp av militärklämma, säkerhetsnål eller magnet.

Välj först modell på skylten – som vi tillverkar i mässing, aluminium eller plast – och därefter önskad text och logotyp.

Köp dina namnskyltar redan idag, då vi har en grym kvalité, schyssta priser och  snabba leveranser. Dra fördel av våra volymrabatter vid köp av fler antal av samma vara.

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.