Visar alla 3 resultat

Namnbricka Hund & Katt

Bricka med tydligt graverad kontaktinformation – namn och nummer

Här köper du namnbricka för hund och katt till ditt älskade husdjur med personlig namngravyr. Vi tillverkar brickorna i eloxerad aluminium och erbjuder en mängd olika färger och utformningar.

Eftersom vi graverar med lasergravyr får brickorna en vit, permanent och slitstark gravyr. Genom att ha en hundbricka med tydligt graverad information med namn, telefonnummer etc, är det enkelt att få kontakt med dig om ditt djur sprungit bort.

Brickor är ett mycket bra komplement till tatueringen och mikrochippet. Vi levererar dessutom alla ID-brickor för hund och katt med en ring, för enkel och säker montering på djurets halsband.

Köp din personligt märkta bricka med namn och telefonnummer redan idag. Vi har bra priser, snabba leveranser och har en fantastisk kundsupport.

Hund och Kattbricka

ID-Bricka Hjärta

199 kr

Hund och Kattbricka

ID-Bricka Hundben

199 kr

Hund och Kattbricka

ID-Bricka Katt & Hund

199 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.