Visar alla 4 resultat

Märkskyltar

Graverade skyltar för tydlig uppmärkning

Vi tillverkar och säljer märkskyltar i plast, aluminium och rostfritt, för enkel och tydlig uppmärkning av tekniska installationer såsom elskåp, kontakter, motorer mm. Skyltar i plast, aluminium och rostfritt till El-, VVS- och databranschen. Märkskyltarna köps med skruvhål eller tejpad baksida.

Genom kvalitén på våra skyltar klarar dessa alla tänkbara behov och krav, vad gäller tålighet, synlighet och utformning. Vi säljer skyltar i en mängd olika färger och former efter era önskemål. Genom att välja storlek och modell löser vi dina behov – oavsett hur dessa ser ut.

Eftersom vi både fräser och lasergraverar märkskyltarna, täcker vi in alla tänkbara behov.

Köp din skylt i plast, aluminium eller rostfritt idag, vi har snabba leveranser, bra priser och ger mängdrabatt på samtliga graverade märkskyltar!

0,10 kr
0,01 kr
2 utav 5
0,09 kr0,11 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.