1 produkt

Flaggskylt

Skylt för tydlig uppmärkning av kontor och omklädningsrum

Flaggskylt är en perfekt vid tydlig uppmärkning av till exempel kontor, omklädningsrum eller toaletter som ligger i en korridor. Skyltarna är vinklade 90 grader ifrån väggen, vilket gör att man får en bra översikt över skyltningen.

Eftersom vi tillverkar skyltarna i plast skapas möjligheter att gravera på båda sidor av skylten och man kan då läsa skyltarna från flera håll. Flaggskyltshållaren tillverkar vi av aluminium och finns i ett flertal färger.

Köp din flaggskylt med gravyr hos oss på GravyrButiken. Vi har bra priser, snabba leveranser en grym kundsupport. Dra även fördel av våra volymrabatter när du köper fler skyltar samtidigt.

Flaggskylt

Flaggskyltar

999 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.