Visar alla 6 resultat

Bordsskylt med gravyr

Vi tillverkar bordsskylt med gravyr för tydlig och elegant uppmärkning av t.ex. skrivbordet, receptionsdisken, konferensbordet. Bordsskyltarna finns i en mängd olika utföranden, allt för att just du ska hitta en passande produkt till ditt skrivbord.

Graverade bordsskyltar i mässing, aluminium eller plast

En graverad bordsskylt kan bli en välkomnade skylt för besökare och gäster eller som en informationsbärare som meddelar besökaren ett specifikt budskap. Genom att exempelvis förse skrivbordet med en vacker bordsskylt med ditt namn och titel är du välkomnande och gör att din besökare får lättare att minnas ditt namn.

Vi graverar texter, symboler och logotyper enligt dina önskemål dessa skyltar. Köp din bordsskylt idag. Vi har bra priser, snabba leveranser en grym kundsupport!

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.