Visar alla 5 resultat

Termos med gravyr

Termos med din personliga text eller foto ingraverat

Välj din egna text eller ditt foto på dessa termosar. Med en gravyr skapar vi tillsammans en unik present att ge bort som födelsedagspresent till vännen, jakt eller fiskekompisen. Dessutom passar en termos med gravyr som dopgåva med barnets namn, dopdatum, klockslag, längd och vikt ingraverat.

Men med tanke på att dessa termosar kan graveras med vanlig gravyrtext eller fotogravyr blir de en perfekt gåva. Med ett eget foto ingraverat på denna termos, har du garanterat en unik present som sticker ut ifrån mängden.

Sammanfattningsvis: Är du ute efter en speciell present till ditt företag, är detta vad du söker. Med er logga ingraverad på denna termos, har ni garanterat en present utöver det vanliga att ge till era kunder och anställda.

Köp din termos med gravyr redan idag.
Vi har bra priser, snabba leveranser och en suverän kundsupport!

Bröllopspresent

Termos Thermos

449 kr569 kr
469 kr569 kr
329 kr
339 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.