1 produkt

Kåsa med gravyr

Vildmarkskåsa med egen personlig gravyr

En kåsa med gravyr är en personlig present att ge bort som födelsedagspresent till pappa, jaktkompisen, fiskarkompisen eller varför inte till dig själv.

Eftersom kåsorna är tillverkade av trä, går dom att gravera med valfri text och typsnitt. Du designar enkelt din kåsa med hjälp av vår produktdesigner som visar exakt hur utseendet kommer att bli.

Vi graverar kåsorna med är lasergravyr, vilket gör att gravyren får en naturlig och  vacker svart/brun färg.

Som tillägg kan vi nämna att kåsor ursprungligen tillverkas av vril från björk, för hållbarheten och utseendets skull, och användes av samer.

Förutom handtag, så kan dessa kärl ha ett eller två hål för fingrar. Ena hålet brukar dessutom vara försett med ett band eller dylikt, för att till exempel kunna hänga kåsan på ett skärp. Detta för att alltid kunna ha den med sig.

Beställ din kåsa med gravyr redan idag. Vi har bra priser, snabba leveranser och grym kundsupport!

239 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.