Visar alla 2 resultat

Tårtspade med gravyr

Tårtspade till dop, bröllop med personlig gravyr

Välj din egna gravyr på dessa stilrena tårtspadar och du skapar därigenom en helt unik present att ge bort som bröllopspresent till brudparet eller till vännen som fyller år.

Dessutom skapar du enkelt din tårtspade genom att du väljer mall från vårt stora mallarkiv. Välj bilder, texter inom olika högtider såsom bröllopsgravyr och födelsedagsgravyr.

Eftersom vi även graverar in er företagslogga på dessa presenter designar du helt unika gåvor att ge till anställda och kunder. Dessa tårtspadar graverar vi med laser och fräsning beroende på den bästa metoden för material i spaden som du väljer.

Som tillägg kan vi som kuriosa berätta att Wikipedia på sin webbplats skriver: “De flesta tårtspadar har numera ett triangelformat blad. Äldre tårtspadar kan ibland påminna om en bredbladig fiskkniv.” (Källa: Wikipedia).

Köp din tårtspade med gravyr till dig själv eller som gåva redan idag. Vi har bra priser, snabba leveranser och en fantastisk kundsupport!

Bröllopspresent

Tårtspade Captain 230 mm

399 kr
499 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.