Visar 1–12 av 14 resultat

Namnsmycken

Hängsmycken med din personliga gravyr

Köp dessa vackra namnsmycken med gravyr i silver med personliga budskap på och ge bort som bröllopspresent, födelsedagspresent, morsdagspresent eller doppresent. Eller så kan exempelvis du unna dig själv ett namnsmycke med ett valfritt budskap.

Genom att du exempelvis graverar in barnens namn eller namnet på ditt älskade husdjur på dessa smycken så skapar du på så sätt helt unika namnsmycken. Smycken man uppskattar och garanterat kommer att bära livet ut.

Gravyrmetoden som vi använder då vi graverar dessa silversmycken är ristning, vilket innebär att gravyren ristas in i materialet med en diamantspets. Alla våra namnsmycken med gravyr håller högsta kvalité och är tillverkade av 925 Sterling silver.

Köp dina personliga namnsmycken redan idag.
Vi har bra priser och snabba leveranser och grym kundsupport!

199 kr
99,90 kr124,88 kr
99,90 kr124,88 kr
329 kr

Alla Hjärtans Dag

Hängsmycke Rund Silver Stor

499 kr

Alla Hjärtans Dag

Hängsmycke Stav Bred Silver

399 kr

Alla Hjärtans Dag

Hängsmycke Stav Smal Silver

469 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.