Skål med gravyr

Vackra skålar för både vardag och fest med personlig gravyr

En skål med gravyr lasergraverar vi med högsta precision och noggrannhet. Lasergravyren blir vackert vit med ett frostat utseende. Du skapar enkelt din design i vårt designverktyg, vilket är både kreativt och roligt.

Fruktskål, chipsskål, godisskål eller bara till prydnad. Många är exemplen och tillfällena när en skål kommer till pass och används.

En skål med gravyr är en uppskatta och perfekt gåva till exempelvis studenten, bröllopet eller inflyttningsfesten. Alla dessa situationer är tillfällen där en graverad skål är en bra present.

Framför allt hittar du hos oss på GravyrButiken en skön mix av välkända varumärken och de mer prisvärda alternativen. Välj modell, skapa din design och efter ett par dagar har du din alldeles egna och unika skål.

Vi har bra priser, snabba leveranser och en fantastisk kundsupport.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.