Visar alla 5 resultat

Ljuslykta med gravyr

Ljuslyktor med din personliga gravyr

Välj en personliga gravyr på en ljuslykta med gravyr och skapa en unik present att ge bort som bröllopspresent, studentpresent, födelsedagspresent. Lyktorna finns i olika gravyrutföranden såsom bröllop, dop, student, födelsedag, och med vanlig text.

Vi kan gravera in eran företagslogga på dessa ljuslyktor och på så sätt skapa helt unika gåvor att ge bort till kunder och anställda.

Gravyrmetoden som vi använder oss av för att gravera dessa produkter är lasergravyr där gravyren blir vackert vit, frostad.

En lykta är en belysningsanordning, som kan vara fast eller flyttbar och som har lågan innesluten, vanligen av glas. Beroende på vilken sorts lykta det handlar om kan den drivas av exempelvis fotogen, lampolja, levande ljus eller elektricitet. (källa wikipedia).

Beställ din ljuslykta med gravyr redan idag.
Vi har bra priser snabba leveranser och en underbar kundsupport!

Bröllopspresent

Ljuslykta Carat Votive

599 kr

Alla Hjärtans Dag

Ljuslykta Exxent Klar

299 kr

Alla Hjärtans Dag

Ljuslykta Helix Hurricane

749 kr

Alla Hjärtans Dag

Ljuslykta Manhattan

399 kr

Alla Hjärtans Dag

Ljuslykta Valentino

499 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.