Visar alla 6 resultat

Heminredning är otroligt populärt och något många är väldigt intresserade av. Vi på GravyrButiken ger dig möjligheten att få produkterna med egna motiv eller texter. Glasprodukterna graveras med högsta precision och ger ett vackert frostat motiv.

Andra heminredningsprodukter i metall graverar vi med hjälp av ristad eller diamantgravyr. Metoderna väljs med omsorg för att gravyren skall få ett så optimalt resultat som möjligt.

Gravera in ett kärleksbudskap till någon du håller kär eller en personlig hälsning till den nyexaminerade studenten. Kanske en vacker skål med lyckönskning till brudparet?

Beställ dina gåvor med gravyr och få din beställning levererad inom 3 dagar. Vi har dessutom riktigt bra priser på grejerna.

Bröllopspresent

Ljuslykta Carat Votive

599 kr

Alla Hjärtans Dag

Ljuslykta Exxent Klar

299 kr

Alla Hjärtans Dag

Ljuslykta Helix Hurricane

749 kr

Alla Hjärtans Dag

Ljuslykta Manhattan

399 kr

Alla Hjärtans Dag

Ljuslykta Valentino

499 kr

Bröllopspresent

Vas Glacial

1.699 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.