Visar alla 4 resultat

Whiskyglas med gravyr

Personligt gravyr med din egen text och bild

Välj din egna text på dessa whiskyglas med gravyr och skapa en personlig present att ge bort som födelsedagspresent till pappa, kompisen eller kollegan.

Whiskyglasen finns i olika gravyrutföranden med alltifrån Bröllopsgravyr, studentgravyr, födelsedagsgravyr, fotogravyr och med vanlig text. Ni kan även använda er av vårat bildarkiv för att hitta en passande bild till era whiskyglas.

Vi kan även gravera in er företagslogga på dessa produkter och på så sätt skapa exklusiva gåvor att ge bort till kunder och anställda. Gravyrmetoden som vi använder oss av för att gravera dessa glas är lasergravyr, vilket innebär att gravyren blir vit frostad.

Beställ dina whiskyglas med gravyr redan idag. Vi har bra priser, snabba leveranser och en fantastisk kundsupport. Vi lämnar och mängdrabatt på samtliga graverade glas vid köp av fler vid varje beställningstillfälle!

Alla Hjärtans Dag

Whiskyglas Vino Grande 30 cl

329 kr

Alla Hjärtans Dag

Whiskyglas Willsberger 34 cl

369 kr

Födelsedagspresent

Whiskyset Highland 5-del

1.999 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.