Visar alla 4 resultat

Graverade ölglas

Ölglas med din personliga gravyr av text och foto

Välj din personliga gravyr på dessa graverade ölglas och skapa en unik present att ge bort som bröllopspresent, studentpresent, födelsedagspresent. Ölglasen graveras med vanlig gravyrtext, fotogravyr, bröllopsgravyr, studentgravyr eller födelsedagsgravyr.

Eftersom vi har ett stort bildarkiv är det lätt att hitta en passande bild till era graverade glas.

Låt oss gravera ert företags logotype på dessa produkter och skapa på så sätt helt unika gåvor att ge bort till kunder och anställda. Då vi använder oss av gravyrmetoden lasergravyr för att gravera dessa glas ger det en vackert vit, frostad gravyr.

Beställ dina ölglas redan idag, Vi har snabba leveranser, bra priser och en grym kundsupport! Välkommen med er förfrågan och beställning!

Bröllopspresent

Ölglas Cervois 38 cl

239 kr

Bröllopspresent

Ölglas Cervois 50 cl

249 kr

Bröllopspresent

Ölglas Classic 43 cl

269 kr

Bröllopspresent

Ölglas Willsberger 35 cl

319 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.