Visar alla 4 resultat

Drinkglas & vattenglas med gravyr

Glas för vatten och drinkar med text och fotogravyr

Välj din personliga gravyr på våra drinkglas och vattenglas och skapa en unik present att ge bort som bröllopspresent, studentpresent, födelsedagspresent. Drinkglasen och vattenglasen finns i olika gravyr utföranden såsom bröllopsgravyr, studentgravyr, födelsedagsgravyr, fotogravyr och med vanlig text. Ni kan även använda er av vårat bildarkiv för att hitta en passande bild till era graverade glas.

Vi kan gravera in eran företagslogga på dessa drinkglas och på så sätt skapa helt unika gåvor att ge bort till kunder och anställda. Gravyrmetoden som vi använder oss av för att gravera dessa glas är lasergravyr, vilket innebär att gravyren blir vit frostad.

Beställ dina graverade drink och vattenglas redan idag. Vi har snabba leveranser, bra priser och grym kundsupport! Välkommen med din beställning eller förfrågan.

Drink & Vattenglas

Drinkglas Islande 33 cl

219 kr

Drink & Vattenglas

Drinkglas Vino Grande 41 cl

329 kr

Drink & Vattenglas

Vattenglas Malea 30 cl

229 kr

Drink & Vattenglas

Vattenglas Vigne 33 cl

229 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.