Visar 1–12 av 26 resultat

Glas med gravyr

Graverade glas – en alltid lika uppskattad present.

Ge bort ett glas med gravyr som present. Ja, graverade glas är en alltid lika uppskattad gåva för mottagaren. Hos GravyrButiken hittar du många olika modeller – och för alla ändamål. Gravera din egna text eller bild och du gör gåvan personlig och minnesvärd för mottagaren.

Hos GravyrButiken köper du varumärken som Orrefors, Spiegelau, Nachtmann m.fl. Vi har garanterat något för högtiden eller det där speciella tillfället då du vill skapa en minnesvärd gåva. Allt för att den skall tas emot med mycket kärlek och glädje.

Graverade glas i form av lasergravyr är en metod som ger en mycket snyggt frostad logotype, bild eller text. Utseendet blir exklusivt och vackert bestående.

Avnjut ett gott rödvin, en kall öl eller en rökig Whisky i ett glas med gravyr som givits med stor omtanke och kärlek

Köp dina graverade glas hos GravyrButiken.
Vi har bra priser, snabba leveranser och en fantastisk kundsupport!

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar. Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.