1 produkt

Gästböcker & Dagböcker

Köp en gästbok med gravyr och gör någon lycklig. Som exempel passar denna gåva utmärkt till ett värdpar på en fest. Eller som invigningspresent till dom nyblivna ägarna av drömhuset.

 

Bröllopspresent

Gästbok Blomma

479 kr

Böcker med din personliga gravyr

Eftersom vi graverar in exempelvis namnet på dom som gifter sig och deras bröllopsdatum eller en gästbok med familjens efternamn på så skapar vi tillsammans en helt unik och personlig gåva.

Välkomna att kontakta oss om du t. ex vill att vi graverar även enklare symboler och bilder på dessa produkter. Tillsammans diskuterar vi oss fram till vad som är möjligt.

Sammanfattningsvis kan man säga att gästbok är en bok där personer som varit på besök skriver några rader om vistelsen till värdparet. En dagbok är istället en privat journal där du skriver av dig om vad som hänt under dagen.

Beställ din dagbok eller gästbok med gravyr idag. Vi har bra priser, snabba leveranser och en fantastik kundsupport!

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.