Visar alla 2 resultat

Fotoalbum

Dopalbum, studentalbum & Bröllopsalbum

Du väljer från ett brett och noga utvalt sortiment av fotoalbum med gravyr till studenten dopet eller bröllopet. Ett fotoalbum är en gåva som skapar och ger en exklusiv upplevelse hos mottagaren.

Ge det till barnet som skall döpas och låt oss gravera in datum, längd och vikt. Andra högtider värda att uppmärksamma och där man uppskattar fotoalbumet är konfirmationen och födelsedagen.

Köp albumet med dopgravyr, studentgravyr, konfirmationsgravyr, bröllopsgravyr eller med vanlig text. Gravyrmetoden som vi använder på fotoalbum med gravyr är ristning. Med ristning menas att man, med en roterande eller fast diamantspets, ristar ner texten i materialet som blir permanent.

Det vi framför allt använder fotoalbumet till är att samla fotografier och minnen. Dokumentera händelser såsom ett dop, studenten eller ett bröllop i albumet.

Köp ditt fotoalbum med gravyr till dop, student eller bröllopet redan idag, så är du redo när nästa högtidsdag skall firas.

Vi har bra priser, snabba leveranser och grym kundsupport!

Doppresent

Fotoalbum Blått

299 kr
449 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.