Flaskpropp Carat Stockholm

499 kr 349,30 kr

En flaskpropp i slipad kristall, som ersätter den vanliga korken på vinflaskan, champagneflaskan, whiskyflaskan mm. Carat City Stoppers är en serie glasproppar ifrån Orrefors glasbruk designad av formgivaren Lena Bergström.

I lager

En flaskpropp i slipad kristall, som ersätter den vanliga korken på vinflaskan, champagneflaskan, whiskyflaskan mm. Carat City Stoppers är en serie glasproppar ifrån Orrefors glasbruk designad av formgivaren Lena Bergström. Förlänger vinets livslängd med 1–2 dagar.

Propparna har en konad och gummiförsedd underdel som gör att de håller tätt och passar till de flesta vin och barflaskor.

Efter det att vi har graverat din text eller ditt motiv, har du en personlig produkt som sticker ut från mängden. En perfekt present att ge bort – eller varför inte till dig själv. Uppskattad gåva till den som fyller år, pappa på farsdag, studenten, mamma eller kompisen. Ja, i stort sett alla uppskattar en personlig gåva som ges med eftertanke.

Skapa utseendet och designa din helt egna, unika produkt i vår designskapare genom att klicka på knappen “Skapa din design”. Du kan ladda upp en egen bild, använda någon av våra många exempelbilder och/eller skriva din egna text.

Produktfakta:
Artikelnr: 11706
Höjd: 103 mm
Ø: 29 mm
Material: Kristallglas
Gravyrmetod: Lasergravyr – Vit frostad gravyr

Levereras i en exklusiv presentkartong!

Vikt 370 g
Dimensioner 29 × 103 mm
Varumärke

Orrefors

Frågor och svar

Det finns inga frågor ännu. Bli den förste att ställa en fråga om denna produkt.

Sänd mig en notering för varje nytt svar.