Fars Dag 2022 – Fira mannen som har din papparoll!

Två graverade whiskyglas med texten "Världens bästa extrapappa"

Den 13 november är det dags att hylla din fadersfigur igen. Vad hade vi egentligen gjort utan honom? Han som hjälper till, stöttar upp och finns där när det behövs som allra mest.

För vissa är detta en otroligt vacker och betydelsefull dag, eftersom man verkligen får chansen att hylla pappa på ett sätt som man inte gör varje dag. Dock kan detta också vara en tuff tid för många, som har förlorat sin far eller helt enkelt inte har den relation som så många önskar. Till er vill vi skänka en extra tanke, men också påminna om att du kan uppvakta den eller de personerna som du har det lilla extra bandet med. Det kan vara din mamma, som råddat hela familjen i med och motgångar ensam, en farbror/morbror eller någon annan du känner tillhörighet till. Farsdag är så mycket mer än bara för papporna här i världen, så låt oss belysa de personer som tagit dig under sina vingar också. Vi lovar att det kommer bli känslosamt och betydelsefulla ögonblick.

Nu till den stora frågan, som vi alltid ställer oss varje år – Vad ska jag köpa till pappa? Självklart ska du välja något graverat, men frågan är om det blir en snusdosa, ett ölglas eller kanske en kåsa och spork i ett vackert presentkit?

Visst är det klurigt, men vi kommer att lösa detta tillsammans!

  • Första punkten att fundera på är vilken budget du har, och vad du kan tänka dig att spendera på en present. Oftast innebär ett firande så mycket mer än bara gåvan, och därför kan det vara bra att även räkna in dessa kostnader i din budget.
  • Punkt nummer två handlar om vad personen du ska ge gåvan till tycker om. Det kan också vara lite svårt, men oftast kan man använda sig av uteslutningsmetoden. Vi har många trevliga tips här: https://gravyrbutiken.se/presenttips/farsdagspresent/
  • Vilken gravyr ska jag välja? Här har du möjlighet att utrycka ditt kreativa sinne, och leka med olika texter, typsnitt, former, bilder, etc. Om du har svårt att komma på idéer och design, så kan du alltid skriva något klassiskt som ”Världens bästa pappa” eller ”Tack för allt du gör, pappa”.

Hoppas du blivit något klokare i dina beslut. Och kom ihåg, vad du än väljer, så kommer det att bli uppskattat och något som hålls kärt för all framtid – det är ju trots allt givit med allra största omtanke från dig.