Drinkglas Vino Grande 41 cl

329 kr

Ohh, så vackert. Vino Grande från Spiegleau är verkligen ett stilrent glas som passar vardag som fest. Lägg till text, bild eller symbol och skapa en gåva värd att ge. I vår Designskapare – som du når genom att klicka på knappen “Anpassa” – skapar du en egen unik produkt.

I lager

Designa din produkt

Drinkglas Vino Grande 41 cl är ett klassiskt longdrinkglas från SPIEGELAU med tjock botten och estetiskt tilltalande design, som är lite rund över midjan. Passar självklart utmärkt till drinkar men också som vanligt dricksglas till vardags.

Glaset håller mycket hög kvalité, tål maskindisk och har en hög krossäkerhet.

Efter det att vi har graverat din text eller ditt motiv, har du en personlig produkt som sticker ut från mängden. En perfekt present att ge bort – eller varför inte till dig själv. Uppskattad gåva till den som fyller år, pappa på farsdag, studenten, mamma eller kompisen. Ja, i stort sett alla uppskattar en personlig gåva som ges med eftertanke.

Skapa utseendet och designa din helt egna, unika produkt i vår designskapare genom att klicka på knappen “Anpassa”. Du kan ladda upp en egen bild, använda någon av våra många exempelbilder och/eller skriva din egna text.

Produktfakta:
Artikelnr: 10602
Volym: 41 cl
Höjd: 156 mm
Ø: 68 mm
Material: Kristallglas
Tål maskindisk: Ja
Gravyrmetod: Lasergravyr – Vit frostad gravyr

Vid köp av 4 st levereras glasen i tillhörande originalkartong.

Vikt 266 g
Dimensioner 69 × 69 × 156 mm
Gravyrmetod

Lasergravyr

Varumärke

Spiegelau

Frågor och svar

Det finns inga frågor ännu. Bli den förste att ställa en fråga om denna produkt.

Sänd mig en notering för varje nytt svar.