Drinkglas Islande 33 cl

239 kr

Dricks- eller drinkglaset Islande ingår i en serie vackert designade glas. Med ett rakt utseende tappar Islande aldrig trovärdigheten oavsett vilken tidsepok det besöker. 33 härliga cl får plats och är oftast så där alldeles lagom. Lägg till din egen design eller text genom att klicka på knappen “Anpassa” här nedan.

I lager

Drinkglas Island 33 cl är ett klassiskt drinkglas med tjock botten och rak design. Passar utmärkt till drinkar eller som vanligt dricksglas till vardags.
Glaset håller mycket hög kvalité. Tål maskindisk.

Efter det att vi har graverat din text eller ditt motiv, har du en personlig produkt som sticker ut från mängden. En perfekt present att ge bort – eller varför inte till dig själv. Uppskattad gåva till den som fyller år, pappa på farsdag, studenten, mamma eller kompisen. Ja, i stort sett alla uppskattar en personlig gåva som ges med eftertanke.

Skapa utseendet och designa din helt egna, unika produkt i vår designskapare genom att klicka på knappen “Anpassa”. Du kan ladda upp en egen bild, använda någon av våra många exempelbilder och/eller skriva din egna text.

Produktfakta:
Artikelnr: 10601
Volym: 33 cl
Höjd: 157 mm
Ø: 63 mm
Material: Glas
Tål maskindisk: Ja
Gravyrmetod: Lasergravyr – Vit frostad gravyr

Vid köp av 6 st. levereras glasen i tillhörande originalkartong.

Vikt 284 g
Dimensioner 63 × 63 × 157 mm
Gravyrmetod

Lasergravyr

Du kanske också gillar …

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
I
Ingela Agneblad

Mycket fint o jag är väldigt nöjd