Dörrskylt Verona

459 kr

Dörrskylt Verona är tillverkad med en snygg borstad oxiderad yta och är en skylt av högsta kvalité och som vackert pryder de flesta hem. Passar lika bra på ytterdörren såväl som dörrar inomhus. Vad står det på din skylt?

I lager

Vi har valt att inte begränsa antal tecken men tänk på att utrymmet är begränsat. Se exempelbilderna så får du en uppfattning om vad som kan vara rimligt.
Typsnittsexempel Fraktur 2L
Fraktur 2L
Typsnittsexempel Helvetica 2L
Helvetica 2L
Typsnittsexempel Old English 2L
Old English 2L
Typsnittsexempel Roman 2L
Roman 2L
Typsnittsexempel Script 2L
Script 2L
Typsnittsexempel Vanessa 2L
Vanessa 2L
Totala produkter
Totala alternativ
Totalsumma

Dörrskylt Verona är tillverkad med en snygg borstad oxiderad yta och är en skylt av högsta kvalité och som vackert pryder de flesta hem. Passar lika bra på ytterdörren såväl som dörrar inomhus. Vad står det på din skylt? “Muggen”, “Gäster” eller kanske “Välkommen”. Oavsett så är Verona en klassskylt som förhöjer utseendet vartän den sätts upp.

Alla texter fräses ner i materialet, vilket ger gravyren ett djup och en känsla av exklusivitet!

Produktfakta:
Artikelnr: 30115
Bredd: 180 mm
Höjd: 35 mm
Material: Borstad oxiderad mässing
Gravyrmetod: Fräst gravyr
Gravyrdjup: 0,2 mm

Alla våra dörrskyltar håller högsta kvalité och graveras med hög precision och noggrannhet. Om du har egna önskemål på hur din dörrskylt ska se ut, tveka inte på att kontakta oss. Du kanske vill ha en viss form eller ett visst material på dina dörrskyltar eller har frågor om hur du ska fästa din skylt på dörren.

Vi har stort lager av skyltmaterial i mässing, rostfritt stål, aluminium och plast och kan på så sätt täcka dom flesta behov, krav och önskemål vad gäller graverade skyltar.

Dimensioner 180 × 35 mm

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)