Dörrskylt Verona

439 kr

Dörrskylt Verona är tillverkad med en snygg borstad oxiderad yta och är en skylt av högsta kvalité och som vackert pryder de flesta hem. Passar lika bra på ytterdörren såväl som dörrar inomhus. Vad står det på din skylt?

I lager

 kr

Välj text & typsnitt

Färgfyllning av gravyren

Ytterligare kommentarer

Dörrskylt Verona är tillverkad med en snygg borstad oxiderad yta och är en skylt av högsta kvalité och som vackert pryder de flesta hem. Passar lika bra på ytterdörren såväl som dörrar inomhus. Vad står det på din skylt? “Muggen”, “Gäster” eller kanske “Välkommen”. Oavsett så är Verona en klassskylt som förhöjer utseendet vartän den sätts upp.

Alla texter fräses ner i materialet, vilket ger gravyren ett djup och en känsla av exklusivitet!

Produktfakta:
Artikelnr: 30115
Bredd: 180 mm
Höjd: 35 mm
Material: Borstad oxiderad mässing
Gravyrmetod: Fräst gravyr
Gravyrdjup: 0,2 mm

Alla våra dörrskyltar håller högsta kvalité och graveras med hög precision och noggrannhet. Om du har egna önskemål på hur din dörrskylt ska se ut, tveka inte på att kontakta oss. Du kanske vill ha en viss form eller ett visst material på dina dörrskyltar eller har frågor om hur du ska fästa din skylt på dörren.

Vi har stort lager av skyltmaterial i mässing, rostfritt stål, aluminium och plast och kan på så sätt täcka dom flesta behov, krav och önskemål vad gäller graverade skyltar.

Dimensioner 180 × 35 mm

Kundomdöme

Omdöme

Det finns inga omdömen ännu.

Bli den första att lämna ett omdöme “Dörrskylt Verona”

Använd en av de tillåtna filtyperna: jpg,png.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.