Dörrskylt Plast Rak 1

129 kr

Dörrskylt Plast Rak passar både inomhus såväl som utomhus. Märk upp med familjens namn eller “Ingen Reklam Tack”. Rak 1 har vackra, dekorativa ornament i varje hörn.

Dörrskylt Plast Rak 1 passar både inomhus såväl som utomhus. Rak 1 kommer med vackra ornament i varje hörn. Märk upp med familjens namn eller om du är less på all reklam – “Ingen Reklam Tack”. Vi har ett antal av de vanligaste storlekarna som du enkelt kan välja mellan, men vi tillverkar också specialanpassade skyltar efter din önskemål. Kontakta oss för att få en offert på vad detta skulle kosta.

Produktfakta:
Artikelnr: 30131
Storlek: Finns i flera olika storlekar
Material: Plast – Standard
Tjocklek: 1,6 mm tjock
Gravyrmetod: Lasergrayr
Gravyrdjup: 0,1 mm

Alla våra dörrskyltar håller högsta kvalité och graveras med hög precision och noggrannhet. Om du har egna önskemål på hur din dörrskylt ska se ut, tveka inte på att kontakta oss. Du kanske vill ha en viss form eller ett visst material på dina dörrskyltar eller har frågor om hur du ska fästa din skylt på dörren.

Vi har stort lager av skyltmaterial i mässing, rostfritt stål, aluminium och plast och kan på så sätt täcka dom flesta behov, krav och önskemål vad gäller graverade skyltar.

Dimensioner N/A
Storlek

120×55 mm, 160×70 mm, 195×85 mm, 220×95 mm

Färg

Svart/guld, Blå/vit, Röd/vit, Gul/svart, Guld/svart, Silver/svart, Svart/vit, Grön/vit, Vit/svart

Tjocklek

1,6 mm

Gravyrmetod

Lasergravyr

Varumärke

Gravyrbutiken

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)