Dörrskylt Monaco

489 kr579 kr

Dörrskylt Monaco är en lite mindre dörrskylt med måtten 116×60 mm som lämpar sig för främst för dörrar inomhus men håller och fungerar även för utomhusbruk. . Fästes med 2 skruvar, en i varje sida. Ändarna är vackert dekorativa med ett lite gammaldags utseende. Designa din skylt i vårt designverktyg här nedan.

Vi har valt att inte begränsa antal tecken men tänk på att utrymmet är begränsat. Se exempelbilderna så får du en uppfattning om vad som kan vara rimligt.
Typsnittsexempel Fraktur 2L
Fraktur 2L
Typsnittsexempel Helvetica 2L
Helvetica 2L
Typsnittsexempel Old English 2L
Old English 2L
Typsnittsexempel Roman 2L
Roman 2L
Typsnittsexempel Script 2L
Script 2L
Typsnittsexempel Vanessa 2L
Vanessa 2L

Dörrskylt Monaco är en lite mindre dörrskylt med måtten 116×60 mm som lämpar sig för främst för dörrar inomhus men håller och fungerar även för utomhusbruk. . Fästes med 2 skruvar, en i varje sida. Ändarna är vackert dekorativa med ett lite gammaldags utseende.

Alla texter fräses ner i materialet, vilket ger gravyren ett djup och en känsla av exklusivitet!

Produktfakta:
Artikelnr: 30117, 30118
Bredd
: 116 mm
Höjd: 60 mm
Material: Mässing – Blank eller Oxiderad
Gravyrmetod: Fräst gravyr
Gravyrdjup: 0,2 mm
Gravyrfärg: Välj mellan ofärgad eller oxiderad (svart) gravyrtext

Alla våra dörrskyltar håller högsta kvalité och graveras med hög precision och noggrannhet. Om du har egna önskemål på hur din dörrskylt ska se ut, tveka inte på att kontakta oss. Du kanske vill ha en viss form eller ett visst material på dina dörrskyltar eller har frågor om hur du ska fästa din skylt på dörren.

Vi har stort lager av skyltmaterial i mässing, rostfritt stål, aluminium och plast och kan på så sätt täcka dom flesta behov, krav och önskemål vad gäller graverade skyltar.

Vikt 150 g
Dimensioner 116 × 60 mm
Material

Mässing Blank, Mässing Oxiderad

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)