Dörrskylt Antares

469 kr529 kr

Dörrskylt Antares är en stilren dörrskylt i oxiderad mässing som passar ytterdörrar, förrådsdörrar, kontorsdörrar etc. Märk upp din dörr med familjens namn och ge dina besökare ett välkomnade intryck. Alla texter fräses ner i materialet, vilket ger gravyren ett djup och en känsla av exklusivitet!

Typsnittsexempel Fraktur 2L
Fraktur 2L
Typsnittsexempel Helvetica 2L
Helvetica 2L
Typsnittsexempel Old English 2L
Old English 2L
Typsnittsexempel Roman 2L
Roman 2L
Typsnittsexempel Script 2L
Script 2L
Typsnittsexempel Vanessa 2L
Vanessa 2L

Dörrskylt Antares är en stilren dörrskylt i mässing som passar ytterdörrar, förrådsdörrar, kontorsdörrar etc. Märk upp din dörr med familjens namn och ge dina besökare ett välkomnade intryck. Finns i flera olika ytbehandlingar – såsom kromad, förnicklad, oxiderad eller blank.

Alla texter fräses ner i materialet, vilket ger gravyren ett djup och en känsla av exklusivitet!

I vårt designverktyg skapar du enkelt och lekfullt text och motiv på produkten. Se den växa fram och få en uppfattning om hur din beställning kommer att se ut när den kommer levererad från oss.

Produktfakta:
Artikelnr: 30127, 30128, 30129, 30130
Bredd
: 123 mm
Höjd: 70 mm
Material: Mässing (Finns i flera olika utföranden)
Gravyrmetod: Fräst gravyr
Gravyrdjup: 0,2 mm

Alla våra dörrskyltar håller högsta kvalité och graveras med hög precision och noggrannhet. Om du har egna önskemål på hur din dörrskylt ska se ut, tveka inte på att kontakta oss. Du kanske vill ha en viss form eller ett visst material på dina dörrskyltar eller har frågor om hur du ska fästa din skylt på dörren.

Vi har stort lager av skyltmaterial i mässing, rostfritt stål, aluminium och plast och kan på så sätt täcka dom flesta behov, krav och önskemål vad gäller graverade skyltar.

Vikt 250 g
Dimensioner 123 × 70 mm
Material

Mässing Förnicklad, Mässing Kromad, Mässing Blank, Mässing Oxiderad

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Maxim Ramander
Hjälpsamma

Snabba o hjälpsamma

P
Philip Flach

Topp!