Dörrskylt Andorra

539 kr559 kr

Dörrskylt Andorra är en mycket elegant dörrskylt i mässing som passar både inom- och utomhus. Märk upp din dörr med familjens namn och ge dina besökare ett Välkomnade intryck. Alla text fräses ner i materialet, vilket ger gravyren ett djup och en känsla av exklusivitet!

Vi har valt att inte begränsa antal tecken men tänk på att utrymmet är begränsat. Se exempelbilderna så får du en uppfattning om vad som kan vara rimligt.
Typsnittsexempel Fraktur 2L
Fraktur 2L
Typsnittsexempel Helvetica 2L
Helvetica 2L
Typsnittsexempel Old English 2L
Old English 2L
Typsnittsexempel Roman 2L
Roman 2L
Typsnittsexempel Script 2L
Script 2L
Typsnittsexempel Vanessa 2L
Vanessa 2L

Dörrskylt Andorra är en mycket elegant dörrskylt i mässing som passar både inom- och utomhus. Denna modell finns i flera varianter av mässing vilket ger möjligheter att välja modell som ger olika intryck och utseende. Fantastik vacker. Märk upp din dörr med familjens namn och ge dina besökare ett välkomnade intryck.

Alla text fräses ner i materialet, vilket ger gravyren ett djup och en känsla av exklusivitet!

Produktfakta:
Artikelnr: 30125, 30126
Bredd: 200 mm
Höjd: 62 mm
Material: Mässing – Borstad eller Svart
Gravyrmetod: Fräst gravyr
Gravyrdjup: 0,2 mm

Alla våra dörrskyltar håller högsta kvalité och graveras med hög precision och noggrannhet. Om du har egna önskemål på hur din dörrskylt ska se ut, tveka inte på att kontakta oss. Du kanske vill ha en viss form eller ett visst material på dina dörrskyltar eller har frågor om hur du ska fästa din skylt på dörren.

Vi har stort lager av skyltmaterial i mässing, rostfritt stål, aluminium och plast och kan på så sätt täcka dom flesta behov, krav och önskemål vad gäller graverade skyltar.

Vikt 250 g
Dimensioner 200 × 62 mm
Material

Mässing Borstad, Mässing Svart

Customer Reviews

Based on 2 reviews
50%
(1)
50%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Anna

Gick snabbt och den var precis som jag ville ha den.

F
Flavia

Blev supernöjd! :)