Serveringsset Uri | Dorre

499 kr

Bjud in dina gäster till fest och servera säsongens frukt och bär, choklad eller annat snacks – allt i vackra serveringsset Uri ifrån Dorre. Man kan aldrig få för många av dessa.
Genom att klicka på knappen “Designa din produkt”, så kommer du till designverktyget där du kan välja motiv för de olika skålarna.

I lager

Designa din produkt

Dorre Serveringsset Uri består av en försänkt bricka i det vackra träslaget akacia samt tre glasskålar. Hos oss på Gravyrbutiken graveras skålarna i botten, och med hjälp av spegelvänd text så kan du enkelt se ditt valda motiv ovanifrån. Detta innebär ett vackert djup i texten, och en helt fantastisk gåva till alla inredningsfantaster.

Bjud in dina gäster till fest och servera säsongens frukt och bär, choklad eller annat snacks – allt i vackra serveringsset Uri från Dorre. Man kan aldrig få för mycket av dessa. Denna fungerar givetvis även på tacobordet!

Genom att klicka på knappen “Designa din produkt” så kommer du till vår produktdesigner, där du enkelt kan välja text, typsnitt, former, figurer och motiv på samtliga skålar. Genom att sedan klicka på de prickiga pilarna till höger i produktdesignerverktyget, så kan du välja olika motiv för de tre olika skålarna. Likt exempelbilderna med texten “hem”, “ljuva”, “hem”.

Produktfakta:
Artikelnr: 15204
Längd bricka: 350 mm
Bredd bricka: 120 mm
Höjd bricka: 15 mm
Material
: Glas, Akaciaträ
Gravyrmetod: Lasergravyr – Vit frostad gravyr

Vikt 1083 g
Dimensioner 80 × 350 × 120 mm
Varumärke

Dorre

Kundomdöme

Omdöme

Det finns inga omdömen ännu.

Bli den första att lämna ett omdöme “Serveringsset Uri | Dorre”

Använd en av de tillåtna filtyperna: jpg,png.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.