Fickplunta Mary | Dorre

499 kr

Dorre fickplunta Mary är pluntan för den som gillar glitter och glamour. En rostfri bas som är prydd med dekorationsstenar och har en graverbar ruta i fronten.

I lager

Dorre fickplunta Mary är pluntan för den som gillar glitter och glamour. En rostfri bas som är prydd med dekorationsstenar och har en graverbar ruta i fronten. Fyll pluntan med starka eller svaga drycker, och förvara vätskan med allra största säkerhet. Locket skruvas enkelt på och av, och sitter fast i basen så att du inte tappar bort den. Pluntan rymmer 1,8 dl.

Genom att klicka på knappen “Designa din produkt” så kommer du till designskaparen, där du får välja text och motiv. Ett tips är att inte lägga allt för stora symboler eller texter, då det blir snyggare med något nättare på denna produkt. Efter det att vi har graverat din text eller ditt motiv, har du en personlig produkt som sticker ut från mängden. En perfekt present att ge bort – eller varför inte till dig själv. Uppskattad gåva till den som fyller år, pappa på farsdag, studenten eller kompisen. Ja, i stort sett alla uppskattar en personlig gåva som ges med eftertanke.

Produktfakta:
Artikelnr: 11308
Volym: 18 cl
Bredd: 100 mm
Höjd
: 110 mm
Djup: 20 mm
Material: Rostfritt stål
Tål maskindisk: Nej, endast handdisk.
Gravyrmetod: Lasergravyr – Svart etsad gravyr

Vikt 129 g
Dimensioner 30 × 100 × 120 mm

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)