Champagneglas Nexo 24 cl

319 kr

Champagneglas Nexo 24 cl är glaset som passar den som älskar bubbel, den som vill fira lite extra eller till brudparet som gifter sig.

Välj en längre text, ett fint citat eller håll det enkelt med namn och datum – oavsett hur du väljer att designa ditt eller dina glas så kommer du inte att bli besviken!

I lager

Champagneglas Nexo 24 cl är glaset som passar den som älskar bubbel, den som vill fira lite extra eller till brudparet som gifter sig. Rak och stram design och stor gravyryta gör att möjligheterna är oändliga med detta glas. Välj en längre text, ett fint citat eller håll det enkelt med namn och datum – oavsett hur du väljer att designa ditt eller dina glas så kommer du inte att bli besviken!

Skapa utseendet och designa din helt egna, unika produkt i vår designskapare genom att klicka på knappen “Skapa din design”. Du kan ladda upp en egen bild, använda någon av våra många exempelbilder och/eller skriva din egna text.

Efter det att vi har graverat din text eller ditt motiv, har du en personlig produkt som sticker ut från mängden. En perfekt present att ge bort – eller varför inte till dig själv. Uppskattad gåva till den som fyller år, pappa på farsdag, studenten, mamma eller kompisen. Ja, i stort sett alla uppskattar en personlig gåva som ges med eftertanke.

Produktfakta:
Artikelnr: 10109
Volym: 24 cl
Höjd: 225 mm
Ø: 62mm
Material: Blyfri halvkristall – “Star Glass”
Tål maskindisk: Ja
Gravyrmetod: Lasergravyr – Vit frostad gravyr

Vikt 190 g
Dimensioner 225 × 62 × 62 mm

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)