Brevlådeskylt Konkav

219 kr329 kr

Vi måste väl få säga när vi har en favorit, va? Brevlådeskylt Konkav är verkligen en sådan. Med sina inåtrundade hörn blir formen så vacker  och så elegant.

Vi måste väl få säga när vi har en favorit, va? Brevlådeskylt Konkav är verkligen en sådan. Med sina inåtrundade hörn blir formen så vacker  och så elegant. Välj färg, skapa din text och du får en skylt som ger brevlådan ett exklusivt uttryck. I vår designskapare kan du verkligen ge uttryck för din egen kreativitet.

Skapa utseendet och designa din helt egna, unika produkt i vår designskapare genom att klicka på knappen “Skapa ditt motiv”. Du kan använda någon av våra många exempelbilder eller mallar för att få till det lilla extra på utseendet. Tänk på att gravyr är en märkmetod som endast blir 1-färgad och färgen är beroende på materialet. Det du laddar upp eller väljer kommer därför alltid att göras om i produktionsprocessen.

Produktfakta:
Artikelnr: 30406
Storlek: 90×40 mm, 120×55 mm, 160×70 mm
Material: Plats – Standard
Tjocklek: 1,6 mm
Färger: Flera olika färger
Gravyrmetod: Lasergravyr – Färgen på texten varierar beroende vald bottenfärg på materialet.
Gravyrdjup: 0,1 mm

Alla våra brevlådeskyltar håller högsta kvalité och graveras med hög precision och noggrannhet. Om du har egna önskemål på hur din brevlådeskylt skall se ut, tveka inte på att kontakta oss. Du kanske vill ha en viss form eller ett visst material på dina skyltar eller har frågor om vilken fästmetod som är den bästa.

Vi har stort lager av skyltmaterial i mässing, rostfritt stål, aluminium och plast och kan på så sätt täcka dom flesta behov, krav och önskemål vad gäller graverade skyltar.

Dimensioner N/A
Material

Plast standard

Storlek

90×40 mm, 120×55 mm, 160×70 mm

Färg

Svart/guld, Blå/vit, Röd/vit, Gul/svart, Guld/svart, Silver/svart, Svart/vit, Grön/vit, Vit/svart

Tjocklek

1,6 mm

Gravyrmetod

Lasergravyr

Varumärke

Gravyrbutiken

Customer Reviews

Based on 2 reviews
50%
(1)
50%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Mona G

Vacker skylt, Snabb leverans. Går förstås att använda till annat än brevlådor. Hade dock önskat att den fanns att köpa I metall, därav 4 stjärnor istället för 5.

A
Ann-Christin Andersson

Nu har vi snyggaste skylten i byn! Grön med vit text! Snabb leverans!