Boxskylt Rostfri

459 kr699 kr

Märk upp till stallbox med en otroligt snygg boxskylt i rostfritt stål. Vi kan gravera in ett foto av din häst eller också väljer du något av våra färdiga motiv. Välj någon av de 2 olika strukturerna – blank eller borstad för att få det utseendet du önskar.

Märk upp till stallbox med en otroligt snygg boxskylt i rostfritt stål. Vi kan gravera in ett foto av din häst eller också väljer du något av våra färdiga motiv. Välj någon av de 2 olika strukturerna – blank eller borstad för att få det utseendet du önskar. Vårt standardsortiment består av 3 olika storlekar men du kan specialbeställa skylten och få i princip vilken storlek du önskar.

Skapa utseendet och designa din helt egna, unika produkt i vår designskapare genom att klicka på knappen “Anpassa”. Du kan ladda upp en egen bild, använda någon av våra många exempelbilder och/eller skriva din egna text.

Produktfakta:
Artikelnr: 30210, 30211
Mått: 200×140 mm, 250×170 mm, 290×200 mm
Material: Rostfri
Tjocklek: 0,75 mm eller 1,5 mm
Gravyrmetod: Lasergravyr – Svart etsad gravyr

Alla våra boxskyltar håller högsta kvalité och graveras med hög precision och noggrannhet. Om du har egna önskemål på hur din dörrskylt ska se ut, tveka inte på att kontakta oss.
Du kanske vill ha en viss form eller ett visst material på dina boxskyltar eller har frågor om hur du ska fästa din skylt på din boxskylt.

Vi har stort lager av skyltmaterial i mässing, rostfritt stål, aluminium och plast och kan på så sätt täcka dom flesta behov, krav och önskemål vad gäller graverade skyltar.

Dimensioner N/A
Material

Rostfri Blank, Rostfri Borstad

Storlek

200×140 mm, 250×170 mm, 290×200 mm

Tjocklek

0,75 mm, 1,5 mm

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
Nicolas

Jag är super nöjd med gravyren. Leveransen var också super snabb. Rekommenderar!!

H
Helena

Köpte denna för att använda som "gravsten" åt min katt som gick bort.

Blev så positivt överraskad. Gravyren är super fin och den levererades jätte fort! Värt pengarna