Boxskylt Plast Konkav

319 kr849 kr

Boxskylt Plast Konkav har vacker skurna konkava kanter som väcker liv i din stallplatsskylt. Tänk på att bilderna är exempel på hur skylten kan se ut men du skapar själv din design.

Läs hela produktbeskrivningen längre ned på sidan.

Boxskylt Plast Konkav har vacker skurna konkava kanter som väcker liv i din stallplatsskylt. Med vårt designverktyg skapar du enkelt din önskade design. Vårt standardsortiment består av 3 olika storlekar men du kan specialbeställa skylten och få i princip vilken storlek och form du önskar. Skylten tillverkas av UV-beständig plast vilket innebär att den kan placeras både inom likväl som utomhus.

Skapa utseendet och designa din helt egna, unika produkt i vår designskapare genom att klicka på knappen “Skapa ditt motiv”. Du kan använda någon av våra många exempelbilder eller mallar för att få en extra touch på utseendet. Tänk på att gravyr är en 1-färgs metod och färgen är beroende på materialet. Det du laddar upp eller väljer kommer därför alltid att göras om i produktionsprocessen.

Produktfakta:
Artikelnr: 30203
Mått: 200×140 mm, 250×170 mm, 290×200 mm
Material: Plast
Färg: Flera olika färger att välja mellan.
Tjocklek: 1,6 mm
Gravyrmetod: Lasergravyr – Färgen på texten beror på plastens färg.

Alla våra boxskyltar håller högsta kvalité och graveras med hög precision och noggrannhet. Om du har egna önskemål på hur din boxskylt ska se ut, tveka inte på att kontakta oss. Du kanske vill ha en viss form eller ett visst material på dina boxskyltar eller har frågor om hur du ska fästa din skylt på din boxskylt.

Dimensioner N/A
Material

Plast standard

Storlek

200×140 mm, 250×170 mm, 290×200 mm

Färg

Svart/guld, Blå/vit, Röd/vit, Gul/svart, Guld/svart, Silver/svart, Svart/vit, Grön/vit, Vit/svart

Tjocklek

1,6 mm

Varumärke

Gravyrbutiken

Gravyrmetod

Lasergravyr

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)