Boxskylt Aluminium Svart

299 kr429 kr

Om du söker en tålig stallskylt skall du välja vår boxskylt aluminium svart. Skylten tål alla tänkbara miljöer och väderförhållanden.

Designa din produkt

Om du söker en tålig stallskylt skall du välja vår boxskylt aluminium svart. Skylten tål alla tänkbara miljöer och väderförhållanden. på dessa aluminiumskyltar kan vi gravera ditt egna foto också för att skapa en ännu mer personlig skylt. Du kan även välja på något av våra färdiga motiv som du hittar i designskaparen. Tänk bara på att färgen på det du väljer kommer att bli vitt.

En hästskylt som garanterat kommer att pryda boxen!

Skapa utseendet och designa din helt egna, unika produkt i vår designskapare genom att klicka på knappen “Skapa ditt motiv”. Du kan ladda upp en egen bild, använda någon av våra många exempelbilder och/eller skriva din egna text.

Produktfakta:
Artikelnr: 30209
Mått: 200×140 mm, 250×170 mm, 290×200 mm
Material: Aluminium
Tjocklek: 1,0 mm
Färg: Svart
Gravyrmetod: Lasergravyr – Vit färg.

Alla våra boxskyltar håller högsta kvalité och graveras med hög precision och noggrannhet. Om du har egna önskemål på hur din boxskylt ska se ut, tveka inte på att kontakta oss. Du kanske vill ha en viss form eller ett visst material på dina boxskyltar eller har frågor om hur du ska fästa din skylt på din boxskylt.

Vi har stort lager av skyltmaterial i mässing, rostfritt stål, aluminium och plast och kan på så sätt täcka dom flesta behov, krav och önskemål vad gäller graverade skyltar.

Dimensioner N/A
Material

Alu Svartelox

Storlek

200×140 mm, 250×170 mm, 290×200 mm

Färg

Svart

Tjocklek

1,0 mm

Varumärke

Gravyrbutiken

Gravyrmetod

Lasergravyr

Kundomdöme

Omdöme

Det finns inga omdömen ännu.

Bli den första att lämna ett omdöme “Boxskylt Aluminium Svart”

Använd en av de tillåtna filtyperna: jpg,png.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Frågor och svar

   Har förgäves försökt och egendesigna och spara en boxskylt men mina ändringar försvinner hela tiden! Kan jag maila en bild på mallen jag lyckades fota innan den försvann?
  1. 0 röster
   Q Har förgäves försökt och egendesigna och spara en boxskylt men mina ändringar försvinner hela tid...... Read more Svara nu
   Asked by la78 on 2022-05-03 20:13
   Svar från Gravyrbutiken

   Hej,

   Visst kan du maila bilden till oss (jag tror du redan gjort det, va)? Vi ber om ursäkt om det strular med funktionaliteten och vi jobbar på att se om det är fler som har liknande bekymmer och hur vi löser detta på bästa sätt.

   Tack för att du hörde av dig!

  Sänd mig en notering för varje nytt svar.