Bordsskylt Dubbelsidig Plastskylt

349 kr

Bordsskylt Dubbelsidig med plastskylt blir en vacker namnbärare på ditt skrivbord eller till receptionsdisken.

Bordsskylt Dubbelsidig med plastskylt ger ännu större möjligheter att bära mer text än Bordsskylt Enkelsidig Plastskylt. Genom att både vara lite längre, lite högre och med möjlighet att skriva på båda sidorna så har du en budbärare till skrivbordet som rymmer bra med information.

Skapa utseendet och designa din helt egna, unika produkt i vår designskapare genom att klicka på knappen “Skapa ditt motiv”. Du kan använda någon av våra många exempelbilder eller mallar för att få till det lilla extra på utseendet. Tänk på att gravyr är en märkmetod som endast blir 1-färgad och färgen är beroende på materialet. Det du laddar upp eller väljer kommer därför alltid att göras om i produktionsprocessen.

Produktfakta:
Artikelnr: 31203
Storlek Hållaren BxHxD: 203x40x45 mm
Storlek Skylten BxHxD: 203x32x1,6 mm
Material Hållare: Aluminium
Material Skylten: Plast – Standard
Gravyrmetod: Lasergravyr – Färgen på gravyren beror på plastens färg.

Alla våra bordsskyltar håller högsta kvalité och graveras med hög precision och noggrannhet. Hållarna finns i silver eller guldfärgad aluminium, enkel eller dubbelsidiga och skyltarna finns att välja i plast aluminium eller mässing. Allt för att du skall hitta en skylt som passar perfekt till just ditt ändamål.

Vi har stort lager av skyltmaterial i mässing, rostfritt stål, aluminium och plast och kan på så sätt täcka dom flesta behov, krav och önskemål vad gäller graverade skyltar.

Vikt N/A
Dimensioner N/A
Material

Plast standard

Storlek

178×25 mm

Färg

Svart/guld, Blå/vit, Röd/vit, Gul/svart, Guld/svart, Silver/svart, Svart/vit, Grön/vit, Vit/svart

Valör

Guld, Silver

Tjocklek

1,6 mm

Gravyrmetod

Lasergravyr

Varumärke

Gravyrbutiken

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
D
David

Det blev jättefint!