liggande_svart_Rityta 1
"Because giving gifts should be easy"
facebook instagram email website pinterest 
Osäker på varför du får detta mejl?
Hantera din prenumeration här.

Designförslag & saker att tänka på vid gravyr

I månadens nyhetsbrev går vi igenom vad gravyr innebär, och ger dig ett par tips och trix samt designförslag för utvalda produkter. Dessutom lämnar vi nu 15% rabatt på våra designfavoriter!
"Because giving gifts should be easy."

Mindre gravyr = Tydligare resultat?

Ni har säkert hör uttrycket "Less is more" förut, och detta är en god riktlinje att hålla fast vid - även när vi talar om gravyr. Varför? Låt mig förklara!
I 9 av 10 fall önskar kunden ett så stort och tydligt resultat som möjligt. Dock är gravyr ganska komplext, och en stor gravyr innebär automatiskt inte ett tydligt resultat. Lite märkligt va? Genom att expandera gravyrmotivet till sitt max, så finns det material som inte etsas tillräckligt mycket överallt och därmed blir ett blekt och nästintill ofärgat resultat. Trä är ett exempel på ett sådant material. Därför ger ett mindre motiv ett tydligare och finare resultat!
Trä; Stort motiv = Ljusare gravyr.
Trä; Mindre motiv = Mörkare gravyr.

Designförslag & 15% rabatt

Vi vet att det kan vara svårt att designa en produkt, men med vårt designverktyg är möjligheterna oändliga! Samtliga designförslag nedan är skapade i vårt verktyg, och går att sätta sin egen prägel på för en extra personlig touch.
Ett riktigt kanontips som gör alla designer fina och ännu mer exklusiva är att kombinera olika typsnitt och teckenstorlekar. Detta skapar dynamik i texten, och fångar ögat extra bra. Dessutom är det intresseväckande att placera gravyren i höger eller vänster nederkant, tips!
Knivställl Hugo XL från Dorre, här med gravyrtext i typsnitt "Pinyon Script" och "EB Garamond".
På mindre produkter, så som snusdosor, fickpluntor eller korthållare, så är rekommendationen från oss att välja ett större motiv med ett rakare typsnitt för att göra det så tydligt som möjligt på den begränsade ytan. Även här kan man jobba med dynamiken, och framhäva namnet i kombination med något roligt citat eller liknande.
Fickplunta Kevin med en enkel, intresseväckande design. Typsnittet är "Playfair Display SC".
Glas är också ett material där vi använder oss av riktlinjen "less is more". Stora, grova linjer ger vanligtvis inte ett så vackert helhetsintryck på glas, och kan lätt upplevas som "fläckigt". Glas är elegant och stilfullt - därför bör även gravyrmotivet vara det.
Ljuslykta Strindberg med en design för bröllop. Använd gärna våra former och clip arts, vi har passande motiv för de flesta presentkategorier! På bilden används motiv "br08" tillsammans med typsnittet "Tangerine".
-15% på våra designfavoriter med koden "nydesign"
Erbjudandet gäller fr.o.m. den 28 juli 2023 t.o.m. 4 augusti 2023 kl. 23.59 och tillämpas på de tre produkter som presenterats ovan (Knivställ, Fickplunta och Ljuslykta). Koden gäller en gång per kund och kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.
Månadens Favorit - 10% rabatt på Träkåsa 1,2 dl.
Träkåsor med gravyren "Herr" och "Fru".
Rabattkoden gäller en gång per kund, och tillämpas på den produkt som vår e-handelsstatistik utnämner. Erbjudandet gäller alltid fr.o.m. den sista kalenderdagen varje månad t.o.m. den tredje kalenderdagen månaden därpå, dvs. i tre dagar.

Ett stort TACK för att just du följer med oss på denna resa!

Utan er vore vi ingenting!

Du får detta mail för att du är eller har varit kund hos oss på Gravyrbutiken. Om du anser att informationen inte är av intresse så kan du enkelt avsäga dig fortsatta utskick från oss och vi kommer då plocka bort dig från våra utskick. Du hittar länken för att avsluta din prenumeration alldeles här nedanför.

GRAVYRBUTIKEN

Gravyrbutiken.se
facebook instagram email website pinterest 
Avregistrera | Hantera din prenumeration
Gravyrbutiken.se
Östra Gerum | 522 92 TIDAHOLM