liggande_svart_Rityta 1
facebook instagram email website pinterest 
Osäker på varför du får detta mejl?
Hantera din prenumeration här.

Bröllop med Gravyrbutiken

Kan sommaren vara årstiden då flest bröllop sker? Vi har det mesta för ett lyckat bröllop, oavsett om du är gäst eller själv ska gifta dig. Därför är detta nyhetsbrev uppdelat i två delar, första för dig som ska gifta dig och andra delen för dig som är gäst.
"Because giving gifts should be easy."

Detaljerna hittar du hos Gravyrbutiken...

Letar du efter en välkomnande skylt till dina gäster, kanske bordsplaceringsskyltar eller något annat roligt till bröllopsfesten?
Vi har ett brett utbud av material och skyltarmodeller, och kompetensen vi besitter finns här för att tillverka något alldeles extra, personligt och fint.
Kontakta oss för vidare information!

Tackgåvor till tärnor & marskalker

Vi rekommenderar:
Presentkit - Girls Night Out
799 kr
Vi rekommenderar:
Presentkit - Manhattan
1 069 kr

Bröllopspresenter - Våra bästa tips

En personligt graverad present till brudparet är, enligt oss, ett självklart val! Det är svårt att veta vad paret redan har, eller vad dem får av andra gäster, men en present med personlig gravyr är alltid ett säkert kort, eftersom du får en unik produkt som kommer att uppskattas oavsett om de har något liknande sedan tidigare eller inte. Ett tips du ska tänka på när du väljer gravyr - "Less is more"...
Skärbräda Skye
1 395 kr
För ytterligare tips & råd, läs gärna våra inlägg om bröllop under fliken inspiration.
En rostfri fickplunta med svart graverad text. Bakom pluntan skymtar man en grönt blommande buske samt småsten.
Rabattkoden gäller en gång per kund, och tillämpas på den produkt som vår e-handelsstatistik utnämner. Erbjudandet gäller alltid fr.o.m. den sista kalenderdagen varje månad t.o.m. den tredje kalenderdagen månaden därpå, dvs. i tre dagar.

Ett stort TACK för att just du följer med oss på denna resa!

Utan er vore vi ingenting!

Du får detta mail för att du är eller har varit kund hos oss på Gravyrbutiken. Om du anser att informationen inte är av intresse så kan du enkelt avsäga dig fortsatta utskick från oss och vi kommer då plocka bort dig från våra utskick. Du hittar länken för att avsluta din prenumeration alldeles här nedanför.

GRAVYRBUTIKEN

Gravyrbutiken.se
facebook instagram email website pinterest 
Avregistrera | Hantera din prenumeration
Gravyrbutiken.se
Östra Gerum | 522 92 TIDAHOLM