Visar 1–12 av 159 resultat

Idrottspriser

Pokaler, medaljer, vimplar

Här hittar du ett stort sortiment av idrottspriser till tävlingen, turneringen eller som en utmärkelse. Vi har idrottspriser och PR-artiklar i samtliga prisklasser, från budget till mycket exklusiva modeller. Välj bland pokaler, medaljer, plaketter, glaspriser, tennpriser, rosetter häst, vimplar m.m.

Som exempel, väljer du egen gravyr, präglade eller lasergraverade motiv, toppemblem och figurer, så att du får ett idrottspris som passar just dig.

Vi har exempelvis pokaler till fotbollsturneringen där vi graverar läckra fotbollsmotiv. Medaljer till golfturneringen med passande gravyr är ett annat populärt alternativ. Gravera ett tennfat till någon du vill tacka av, så minns personen dagen som den vore igår.

Eftersom vi även säljer promotionprodukter till din förening och klubb, som t.ex vimplar med ert klubbmärke, rosetter till häst, hundutställningen eller kaninhoppningen, finns allt du behöver hos oss. Köp dina pokaler, medaljer, vimplar redan idag.

Vi har bra priser, snabba leveranser riktigt bra kundservice så med andra ord är vi den enda leverantör du behöver.

När du besöker GravyrButiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar. Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.